1. Hvilke nye transportmidler har indenfor de sidste 40 år, gjort det muligt at fragte mad over hele verden?
2. Hvorfor taler man ikke så ofte om livretter længere?
3. Hvad handler madens historie om?
4. Hvad blev en "Bayersk Pølse" fra pølsevognen, serveret med i tiden omkring 1920?
5. Hvad blev ildstedet brugt til i middelalderen?
6. Hvad var middelalderens største handelsvarer?
7. Inden for hvilke områder prøvede de norditalienske fyrster, i renæssancen, at genoplive romertiden?
8. Fra hvilket land inviterede Kong Christian II en koloni til landet for at lære danskerne at dyrke andre grøntsager end kål og løg?
9. Hvilken kultur var overklassen i 1700-tallet præget af?
10. Hvilket køkken redskab fik stor betydning fra midten af 1800-tallet?
11. Med sukkerets ankomst i slutning af 1800-tallet, hvilke produkter kunne nu laves?
12. Hvilken ny interesse satte sit præg på madlavningen i starten af 1900-tallet?
13. Hvilken udvikling begyndte at præge maden fra 1960’erne?